7/1/09

Tinc una maleta on les coses un cop hi entren no surten.

Un nit una amiga em va fer reflexionar, comparant la seva maleta de viatge cap a Menorca amb el nostre cap.


La maleta, un simple caixa on vas posant les coses, normalment necessàries tot i q tots l’hem omplert de objectes innecessaris q no saps perquè coi te’ls endús.

El cap, una simple caixa on vas posant tots el records, totes les coses viscudes. El cap el solem omplir de pensaments bons tot i q de pensaments innecessaris tots en posem, pors, enganys..

La diferencia: la maleta la pots fer i desfer en canvi l’equipatge q tens dins del cap un cop hi vas posant objectes es van acumulant i si busques bé, al fons de la maleta trobaràs mil i una històries q les creies perdudes.

Un cop comencis a fer-te l’equipatge per recorre el camí pensa-hi q en quan hi posis algo ja no ho podràs treure. Intenta agafar sols el necessari, si no l’equipatge et pesarà massa i et serà mes complicat viatjar.



Potser el fet de q hagi decidir crear-me este blogg, és pel simple fet de exposar les coses q entren i surten i es queden a la meva maleta.

O qui sap i només me l'he creat per crear-me'l perquè en tenia ganes i perquè estem a una societat on tan si val si no hem treiem profit de les coses, la qüestó es tindre-les.

intentaré q aquest blogg no segui fruit de la segona opció!


No hay comentarios:

Publicar un comentario